La parohia Găvana IV din municipiul Pitești. Meditații gratuite pentru elevii din anii terminali

de | 21.03.2024 10:49 | Pitești, Lifestyle

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului anunță că la Centrul Social-Cultural ”Sfânta Maria Magdalena” – Parohia Găvana IV din Pitești au loc săptămânal meditații pentru elevi (sâmbăta pentru elevii care se pregătesc pentru Evaluarea Națională, la matematică și limba și literatura română, iar în ziua de marți, la Logică și argumentare pentru elevii clasei a XII-a).

”O educație solidă presupune acumularea de cunoștințe din domenii diverse, conștientizarea utilității lor existențiale și aplicarea contextuală a acestora. Educația autentică include și cunoștințe religioase, dimensiunea rațională și cea duhovnicească fiind esențiale în cadrul actului educațional.

Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul din cadrul Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului desfășoară activități educative pentru elevii argeșeni și musceleni.

La Centrul Social-Cultural ”Sfânta Maria Magdalena” – Parohia Găvana IV din municipiul Pitești, prin dragostea voluntarilor, au loc săptămânal meditații pentru elevi, după cum urmează: sâmbăta participă elevii care se pregătesc pentru Evaluarea Națională, pregătindu-se la matematica și limba și literatura română, iar în ziua de marți se fac meditații la Logică și argumentare pentru elevii clasei a XII-a”, se arată în postarea publicată pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului.

Sursă foto: Facebook Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Spectacol de teatru de la București, pe scena Centrului Cultural Mioveni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului

Ultimele articole