anchetaonline.ro

Fii partenerul echipei LOGISCOOL!

de | 24.01.2023 13:15 | Știri, Cultură, Județean, Lifestyle, Pitești

 

Școala LOGISCOOL Pitești  va începe un nou semestru din 6 februarie 2023. Dacă ești pasionat de lumea tehnologiei și vrei să afli cât mai multe din tainele programării, te așteptăm la sediul nostru din Pitești, strada Basarabiei, nr. 17, cât și online.

Nu știm cum va arăta  viitorul omenirii, însă multi dintre noi își imaginează o fascinantă lume a tehnologiei. Școala noastră vine in întâmpinarea tuturor copiiilor și adolescenților cu vârste cuprinse între 7 si 17 ani, care vor să învețe limbajul IT și să-și dezvolte abilitățile din spațiul cibernetic. Nevoia de talente digitale este în continuă creștere în întreaga lume. Mijloacele tehnologice nu mai reprezintă doar accesorii, ci și elemente absolut necesare pentru viitor.

Cunoscând nevoia de talente digitale, LOGISCOOL a reusit să transforme consumatorii de tehnologie în creatori de tehnologie. Dacă viitorul omenirii va fi unul al tehnologiei, atunci LOGISCOOL, academia în care se învață magia IT, este pregătită să te formeze.

LOGISCOOL Pitești dă startul unei noi serii de înscrieri pentru lecțiile DEMO gratuite. Beneficiază de această oportunitate pentru o mai bună înțelegere a platformei noastre și bucură-te alături de trainerii noștri de  experiența lor.

Accesează următorul link https://www.logiscool.com/ro/apply/open-days?location=pitesti și pregătește-te pentru o minunată călătorie în lumea IT.

Pentru înscrierea la cursuri puteți accesa pagina școlii și formularul de înscriere vă este pus la dispoziție cu linkurile de înscriere:

https://www.logiscool.com/ro/register/courses?location=pitesti&type=digital-intro-101

https://www.logiscool.com/ro/register/courses?location=pitesti&type=digital-discovery-111

https://www.logiscool.com/ro/locations/pitesti/courses?type=digital-discovery-121

Informații puteți obține și la numărul de telefon 0739 881 381.

Echipa LOGISCOOL va deveni partenerul tău într-o  călătorie inedită!

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: