Partidul Republican s-a lansat în România

de | 11.06.2023 17:59 | Știri, Național, Politic

Astăzi, 11 iunie, a avut loc, la Palatul Parlamentului, Congresul Extraordinar de lansare al Partidului Republican din România, în cadrul căruia, în fața a peste 800 de participanți, a fost prezentat programul politic al partidului. Totodată, la finalul Congresului președintele Marian Cucșa le-a cerut celor prezenți votul pentru ca împreună cu AUR și Alianța Național Țărănistă să candideze pe liste comune la toate tipurile de alegeri din 2024.

Sursă foto: print screen Facebook Partidul RepublicanSursă foto: print screen Facebook Partidul Republican

La finalul Congresului, Marian Cucșa, președintele Partidului Republican le-a cerut membrilor prezenți ”votul ca împreună cu AUR și Alianța Național Țărănistă să candidăm pe liste comune la toate tipurile de alegeri în 2024 pentru a da o șansă României, să vorbim despre România și oameni valoroși, nu despre partide cum se face acum”, potrivit celor de la stiripesurse.ro. Delegații au fost în favoarea propunerii făcute de președintele Marian Cucșa. ”Poate că mulți dintre voi se întreabă de ce Partidul Republican? Răspunsul este unul simplu: pentru că suntem patrioți!”, a afirmat președintele Partidului Republican. Președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), deputatul George Simion, le-a propus membrilor Partidului Republican prezenți la Congresul Extraordinar să voteze ”candidatura sub o singură listă și sub o singură siglă pentru a câștiga toate alegerile de anul viitor”.

Foto descriptiv. Sursă foto: print screen Facebook Partidul Republican

Citiți, de asemenea, pe anchetoanline.ro:

Rotativa guvernamentală – când va avea loc

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Partidul Republican

Ultimele articole