Petrece Paștele la Casa Domnească! Participă la concurs și poți câștiga o vacanță gratis!

de | 26.04.2024 13:30 | Județean, Lifestyle

  • Ofertă Paște 2024 la Casa Domnească!

Paște la Casa Domnească

Pensiunea Casa Domnească este una dintre cele mai cochete unități de cazare, pe care o vei simți, cu siguranță, ca pe a doua ta casă.

Este locul unde oaspeții au parte de bucate gustoase și multă voie bună, indiferent de vârstă.

Curtea generoasă, cu un gazon verde, proaspăt, este primitoare și ideală pentru „băi” de soare, timp cu prietenii și spațiu de joacă pentru cei mici.

Paște la Casa Domnească

Totodată,  Casa Domnească beneficiază și de o zonă de SPA, cu piscină, saună și jacuzii perfecte pentru relaxare și încărcarea bateriilor.

Dacă alegi să petreci Paștele în Orașul Basarabilor poți participa la slujba oficiată la Mănăstirea Curtea de Argeș, capitala Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului.

Paște la Casa Domnească
IMPORTANT! Participă la concurs pentru a câștiga o vacanță gratis!
Cu pachetul de Paște 2024, nu doar că îți rezervi 3 nopti cu pensiune completă, dar ești și automat înscris în concurs pentru a câștiga o altă vacanță de 3 nopti pe toată durata anului (excepție pachetele specifice de sărbători), pentru două persoane cu mic dejun și acces Spa.
Da, ai citit bine!⁣
⁣Și pentru că generozitatea este parte din spiritul sărbătorilor, nu vom oferi un singur pachet, ci DOUA, pentru DOI câștigători norocoși.⁣”
Rezervă acum pachetul de Paște, distribuie postarea și dă Like paginii. Acesta este primul pas spre un Paște magic, așa cum meriți!
Paște la Casa Domnească
Paște la Casa Domnească
Cei 2 câștigători vor fi extrași în ziua de Paște, la cina festiva.
Poți rezerva pachetul de Paște 2024 la adresa de email: selectra.rezervarii@gmail.com
Mai multe detalii puteți afla la numerele de telefon: 0747.119.904 / 0755..134.819 / 0248.721..008
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Casa Domnească

Ultimele articole