Patru bărbaţi au furat un colet cu cocaină de la un dealer de droguri în București!

de | 22.07.2022 20:28 | Știri, Eveniment, Național

Patru tineri din București au jefuit, marți, un traficant de droguri în timp ce acesta ridica un colet de cocaină, expediat din Olanda, din faţa autogării Militari din Bucureşti.

Potrivit unui comunicat DIICOT, cei patru traficanți au fost reţinuţi, de procurori, pentru 24 de ore, pentru tâlhărie calificată, iar un magistrat a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile. De asemenea atât cei patru hoți, cât și cel care urma să primească coletul, sunt cercetați, în prezent, pentru trafic de droguri, scrie Agerpres.

Din aceste surse reiese faptul că hoții au avut detalii cu privire la modalitatea concretă în care acesta urma a intra în posesia destinatarilor, acţionând la pont și sporindu-şi în acest fel şansele de reuşită. Aceștia au obţinut informaţii cu privire la trimiterea în ţară a unui colet ce ar conţine cocaină.

Astfe, anchetatorii DIICOT au făcut opt percheziţii domiciliare, fiind identificate diferite cantităţi de droguri de risc, dar și obiecte specifice consumului de cocaină, ce conţineau urme de droguri.

Cercetări sunt efectuate în continuare pentru trafic internaţional şi intern de droguri de mare risc.

 

Foto descriptiv/ Sursa Stirile ProTv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Motociclistului de 19 ani accidentat,este resuscitat!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | DIICOT

Ultimele articole