(VIDEO ) Atenție clienți! Broccoli cu viermi la Kaufland!

de | 22.07.2022 21:50 | Eveniment, Opinii, Pitești

Cum „magazinul meu de la colțeste Kauflandul, pot spune că mă consider un client fidel al acestui lanț de hipermarketuri. Astfel, și mai mare mi-a fost neplăcerea, să descopăr în această seară, după cumpărăturile făcute în cunoscutul supermarket, viermi în frigiderul meu! Bineînțeles, ei erau frumos ambalați, într-o folie, care după calculele mele, ar fi trebuit să conțină doar o „legăturăde broccoli la 7 lei, așa cum se vede pe bon. Se pare, că fără să îmi dau seama, am cântări și viermișorii pe cântarul de la fructe și legume. Ce noroc că, de fapt, produsul se vindea la bucată.

bon - (VIDEO ) Atenție clienți! Broccoli cu viermi la Kaufland!

Nu este o reclamă proastă a acestui lanț de magazine, personalul foarte cumsecade, a primit înapoi produsul. Este, însă, o atenționare în legătură cu alimentele pe care doriți să le aprovizionați. Multe dintre ele, chiar și proaspete (ca în cazul de față) pot avea „defecte”, în special fructele sau legumele.

broccoli viermi e1658515087872 - (VIDEO ) Atenție clienți! Broccoli cu viermi la Kaufland!

Aveți grijă să verificați bine produsul, și mirosul poate fi un factor care îl dă ușor de gol. Eu nu am observat „micul cadou” lăsat în folia cu broccoli până nu am deschis frigiderul și am simțit mirosul. Probabil că dacă nu doream să beau un pahar cu apă nici nu aș fi constatat acest detaliu până nu mă apucam de gătit.

În continuare, Kaufland rămâne unul din magazinele la care voi fi client, însă, pentru a avea grijă de sănătatea noastră, produsele trebuiesc verificate din orice lanț de magazine!

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Motociclistului de 19 ani a murit în accident!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Kaufland

Ultimele articole