Patru bărbați au fost prinși la furat de lemne în Argeș!

de | 18.01.2024 15:44 | Știri, Eveniment

Polițiștii de ordine publică au acționat, în cursul zilei de ieri, 17 ianuarie, miercuri, pe raza de competență, în cadrul acțiunilor curente, pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice și verificarea respectării normelor legale privind transportul de material lemnos.

Organele de lege au depistat, în urma activităților desfășurare, 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 28 și 48 de ani.

Aceștia transportau lemne cu atelaje hipo, pe drumurile publice, în mod ilegal. Aceștia nu aveau documente care să ateste proveniența legală sau documente de însoțire a transportului de material lemnos.

La fața locului au intervenit specialiști silvici, care au stabilit că în mijloacele de transport se afla cantitatea totală 3,4 metri cubi de lemn.

Ca urmare a abaterilor constatate, aceștia au sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 4.000 de lei, conform Legii 171/2010 privind contravențiile silvice, fiind aplicate și măsuri complementare de confiscare a materialului lemnos, care a fost predat reprezentanților ocoalelor silvice competente teritorial.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident rutier cu 2 mașini implicate în Câmpulung! Intervine SMURD!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: