Vicepreşedintele ANAF, Costea Sandu – a fost demis!

de | 18.01.2024 15:55 | Național, Economic

  • Schimbări anunțate la ANAF!

ANAF

Costea Sandu, vicepreşedintele ANAF a fost demis din funcție.

Acesta se afla în această funcție de aproape un an și jumătate.

Sandu Costea1 - Vicepreşedintele ANAF, Costea Sandu - a fost demis!

Ministrul de Finanțe, Marcel Boloș este cel care l-a demis pe Sandu Costea, decizia fiind luată „în vederea unei coordonări eficiente a principalelor activități specifice agenției, precum și pentru îndeplinirea corespunzătoare a obiectivelor care ne revin conform programului de guvernare și strategilor asumate”, precizează reprezentanții Ministerului de Finanțe.

Începând de astăzi, 18 ianuarie 2024 instituția are nu unul, ci doi vicepreședinți și anume pe Ionescu Florentina și Drăghici Alexandru.

Cei doi au rang de subsecretari de stat, aflăm dintr-un comunicat al Ministerului Finanțelor.

Propunerile formulate au la bază abilitățile, aptitudinile și experiența profesională, precum și rezultatele excepționale obținute de cei doi funcționari într-o carieră de peste 20 ani, fiecare, în cadrul administrației fiscale”, se mai arată în comunicatul ministerului.

 

Foto: jurnalul.ro

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ÎPS Teodosie audiat la DNA: „Dacă mă mai cheamă, vin!”

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole