Patru dintr-o lovitură! Record de infracțiuni pentru un șofer din Băiculești

de | 28.05.2023 19:21 | Știri, Eveniment, Județean

În cursul zilei de ieri, 27 mai, în jurul orei 19.00, un bărbat de 43 de ani, din Băiculești, a fost amendat de polițiștii rutieri după ce a fost prins conducând sub influența alcoolului și cu permisul suspendat.

El a fost surprins în timp ce se deplasa pe DC 209 de pe raza localității de domiciliu.

În ziua de 27 mai a.c., în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Băiculești au depistat un bărbat de 43 de ani, din aceeași localitate, care conducea un autoturism pe DC 209 de pe raza localității de domiciliu, fiind observat de către polițiști în momentul încălcării unei reguli de circulație, constând în aceea că nu a semnalizat la schimbarea direcției de mers prin viraj la stânga.”, transmite IPJ Argeș

De asemenea, bărbatul nu purta nici centura de siguranță, iar în urma verificărilor, polițiștii au constatat că figura cu dreptul de a conduce suspendat.

Tot în cadrul verificărilor, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că se afla sub influența alcoolului, valoarea alcoolemiei fiind de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma faptelor sale, bărbatul s-a ales cu dosar penal. Totodată el a fost sancționat cu amendă în valoare totală de 1.885 de lei, precum și 4 puncte penalizare.
foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline

Șoferi beți, prinși la volan de polițiști

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Băiculești

Ultimele articole