Șoferi beți, prinși la volan de polițiști

de | 28.05.2023 18:39 | Știri, Eveniment, Județean

În ultimele 48 de ore, polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în mod deosebit a conducerii sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

În urma acțiunilor, în cursul zilei de 26 mai, polițiștii rutieri au depistat un bărbat de 35 de ani, din Băiculești, care conducea un autoturism pe str. Victoriei din municipiul Curtea de Argeș, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care el dus la o unitate medicală, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Însă, aici bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge.

În acest, a fost întocmit dosar penal, iar permisul i-a fost suspendat.

Tot în cursul zilei de 26 mai,  a fost depistat și un bărbat bărbat de 36 de ani, din Mioveni, care la primele ore ale dimineții, conducea un autoturism pe bld. Dacia de pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Și în acest caz bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost dus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma faptelor sale, bărbatul s-a ales cu dosar penal și cu permisul suspendat.

Foto Monitorul de Cluj

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O altfel de misiune a jandarmilor argeșeni! Pui de căprioară salvat în Trivale

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: