Paula Seling revine la Pitești! Va urca pe scena Filarmonicii pe 23 februarie

de | 30.01.2024 13:15 | Lifestyle, Pitești

În luna februarie, Paula Seling revine la Filarmonica Pitesti!

concert la Pitești
Artista va fi prezentă la Conferințele Filarmonicii în data de 23 februarie 2024, informează reprezentanții Primăriei municipiului Pitești.
Amintim că acest proiect este coordonat de Madalin Voicu Jr.
Mădălin Voicu Jr s-a născut într-o familie de muzicieni cu tradiție de sute de ani, fiind crescut și îndrumat artistic de bunicul său, renumitul violonist Ion Voicu. Din anul 2022 acesta este și pianist-corepetitor al Direcţiei de Balet a Operei Naţionale Bucureşti.

Iată că prin managerul Gabriel Niță, Filarmonica Pitești îndrăznește un proiect inedit, Conferințele Filarmonicii Pitești. Sunt onorat să fac parte din proiect, am spus da deoarece am văzut multe lucruri frumoasa la Filarmonica din Pitești, în ultima perioadă. Vom avea 7 ediții până în luna iunie, la care publicul piteștean este așteptat să cunoască povestea fiecărui invitat, să se bucure de momente muzicale și să interacționeze cu cei aflați pe scenă. Vom avea invitați din diferite domenii și vom surprinde plăcut de fiecare dată publicul” a precizat Mădălin Voicu Jr., cu privire la acest proiect.

La prima ediție invitat special a fost Bogdan-Mihai Marin (Bodo de la Proconsul), cel care a susținut prelegerea cu tema „Dacă muzică nu e, nimic nu e…!” urmat de actor, eseistul, autorul și regizorul de teatru – Dan Puric.

Foto: Filarmonica Pitești

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

PITEȘTI. Miercuri, 31 ianuarie se oprește apa potabilă pe strada Balotești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: