Pensiunea de 8 camere din județul Argeș a artistei Monica Anghel, prilej de liniște pentru turiști! Aflați prețul!

de | 24.06.2022 13:44 | Știri, Județean, Lifestyle

Celebra artistă Monica Anghel deține o pensiune în județul Argeș. Conacul de 8 camere, care a fost renovat, este locul său de relaxare, unde își petrece vacanțele în familie. Mai mult, femeia de afaceri oferă pensiunea și spre cazare.

Actrița pune la dispoziție oamenilor, care vin să se bucure de un moment de liniște, tot ce este necesar. Astfel, fiecare cameră este modernizată și utilată cu baie proprie, TV, radio și conexiune la internet.

O noapte de cazare la pensiunea artistei valorează 280 de lei, de asemenea, pentru familiile care aleg să petreacă un sejur de șase nopți cu micul dejun inclus, la pensiunea artistei vor achita tariful de 1.500 de lei, conform celor de la viva.ro.

monica anghel e1656067253495 - Pensiunea de 8 camere din județul Argeș a artistei Monica Anghel, prilej de liniște pentru turiști! Aflați prețul!

sursa foto Spectacola

Pe bunica, mama mamei, o chema Elena, acest conac l-am terminat dintr-o moştenire de la ea, pe care am vândut-o. Şi nu întâmplător este acolo, pentru că bunicul era din Argeş. Acolo am muncit fizic, mi-a făcut plăcere, am făcut multe jardiniere din paleţi ajustaţi cu drujba.

Avem un administrator care se ocupă, adică tata, și, mă rog, evident că mai promovez din când în când, că e totuși pensiunea noastră, a familiei.”, a povestit Monica Anghel.

Pensiunea se află în comuna Berevoești, județul Argeș și este cunoscută sub numele de Conacul Sfânta Elena. Artista a cumpărat această propietate în anul 2015 și se află la o distanță de numai 5 kilometri de satul Gămăcești. De asemenea, actrița a primit jumătate din investiția de modernizare a fostului han, din bani europeni.

Este o zonă de vis, acolo baiețelul meu se bucura de frumsețea naturii. Fiul meu în vârstă de 10 ani, se bucură de toți gușterii. A muls și capra pentru prima dată.

De sărbători am fost acolo, am stat trei săptămâni, pentru ca Aviv a fost cu școala online. Eu cred ca așa trebuie sa crească toți copiii.”, a mărturisit artista la Vorbește lumea.

Sursa Foto WOWBiz

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole