A murit Leluț Vasilescu, fostul toboșar al trupei Compact!

de | 24.06.2022 12:30 | Știri, Eveniment, Național

Este doliu în lumea muzicii rock din România, după ce Leluț Vasilescu, fostul fondator al trupei Compact a murit, aseară, 23 iunie! Acesta se lupta cu o boală gravă de ani buni.

Cel care a făcut cumplitul anunț a fost chiar Dorin Nicolae Lojigan, primarul orașului Câmpia Turzii, printr-un mesaj pe Facebook.

Am aflat cu profundă tristețe despre trecerea la cele veșnice a unui om extraordinar și un muzician desăvârșit, prietenul meu, Leluț Vasilescu.

Membru fondator al trupei Compact, Leluț Vasilescu a avut o carieră de succes și o viață frumoasă de familie. În urma lui, rămân frumoasele melodii pe care generații întregi le-au fredonat și de care ne vom bucura, cu nostalgie, în continuare!

Cetățean de onoare al Municipiului Câmpia Turzii, Leluț Vasilescu a promovat, cu drag și mândrie, orașul în care s-a născut, iar pentru el, Câmpia Turzii era, mereu, locul unde revenea cu drag de fiecare dată.

În acest moment trist, pentru familia Vasilescu și pentru toți fanii muzicii rock din România, transmit un mesaj de condoleanțe tuturor celor care l-au apreciat pe bateristul trupei Compact, Leluț „Megastarul” Vasilescu!

Dumnezeu să-l odihnească întru Slava Sa!”

Leluț Vasilescu avea, de asemenea, rolul de cetățean de onoare al Municipiului Câmpia Turzii. Artistul a decedat după o lungă suferință, acesta suferea din cauza bolii de mulți ani.

Toboșarul trupei Compact a suferit, în urmă cu câțiva ani, un șoc miocardic în timpul unui spectacol susținut la Făgăraș. Bărbatul a fost transportat în acel moment de urgență la spital. Din păcate, de-a lungul timpului, artistul a suferit de mai multe afecțiuni care i-au pus viața în pericol.

De asemenea, și fostul său coleg de trupă, Adrian Ordean a transmis, cu durere în suflet, un mesaj de condoleanțe.

Colegi de 40 de ani, am locuit 20 de ani în aceeasi cameră, am cantat mii de spectacole împreună… acum simt un gol în suflet, dar sunt liniștit că a plecat într-o lume mai bună. Dragul meu prieten, Leluț Vasilescu, drum bun!”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Sursa Foto hgp.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Referendum la Câmpulung! Lasconi schimbă numele municipiului

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Slava