anchetaonline.ro

Referendum la Câmpulung! Lasconi schimbă numele municipiului

de | 24.06.2022 11:41 | Câmpulung Muscel, Administrație, Știri

Pe 24 iunie, de Sânzâiene, edilul municipiului Câmpulung, Elena Lasconi a făcut un anunț inedit. Aceasta a dat de veste întregului județ că vrea să schimbe denumirea localității.
Cine suntem noi? Câmpulung? Câmpulung Muscel?
În numele dragostei pentru acest pământ binecuvântat, de Ziua Iei, din respect pentru toți, cu iubire pentru portul popular unic, cu recunoștință pentru personalitățile muscelene și istoria noastră vă anunț că încep demersurile pentru REFERENDUM.
Scopul: să facem dreptate, să schimbăm denumirea municipiului Câmpulung în Câmpulung Muscel.”, este mesajul transmis de către edil, pe pagina personală de Facebook.
elena lasconi ie
Inițiativa este la început, așa că nu a anunțat când va chema locuitorii la urne, în cadrul referendumului, pentru ca aceștia să își exprime dorința de a se adăuga și Muscel în denumirea urbei.
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung | Elena Lasconi | Muscel