Un nou serviciu Revolut în România!

de | 24.06.2022 14:34 | Știri, Economic, Național

România este una dintre primele trei țări în care noul produs de creditare de la Revolut își va face apariția. Tipul de serviciu se bazează pe ideea de “cumperi acum, plătești mai târziu”, deuminit, de asemenea “Pay Later” (Plătești mai târziu). Acest serviciu va fi lansat în premieră în Irlanda, următoarele două țări fiind România și Polonia. În regiunea noastră, produsul va fi lanst în a doua parte a anului.

Astfel, anumiți clienți Revolut din Irlanda vor fi calificați pentru acces anticipat la Pay Later, care urmează să fie implementat periodic pentru cei 1,9 milioane de utilizatori ai aplicației din această țară.

Revolut va căuta să ofere produsul pe alte piețe începând cu sfârșitul anului 2022, iar Polonia și România vor fi următoarele piețe care vor avea acces la produs în cursul acestui an”, precizează reprezentanții companiei.

Fintech-ul britanic are la momentul actual peste 1,7 milioane de utilizatori în România. De asemenea, compania va oferi utilizatorilor șansa de a plăti în rate cumpărături în valoare de până la 499 euro. Produsul poate fi plătit în 3 rate, prima rată fiind achitată la achiziționare. Revolut va percepe un comision de 1,65% pentru fiecare achiziție în parte, care va fi rambursat ca parte a ultimelor două rate.

Revolut are, la momentul actual, peste 18 milioane de clienți la nivel global.

Sursa Foto the times

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pensiunea de 8 camere din județul Argeș a artistei Monica Anghel, prilej de liniște pentru turiști! Aflați prețul!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Polonia