Percheziție la locuința unui argeșean de 68 de ani! A fost trimis în judecată

de | 15.04.2022 23:08 | Știri, Eveniment, Județean

Un argeșean în vârstă de 68 de ani din comuna Cotmeana a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Drăganu. Aceștia au continuat cercetările într-un dosar penal de furt calificat iar în urma cercetărilor au făcut o percheziție domiciliară la locuința acestuia.

Bărbatul furase în luna ianuarie a acestui an, mai multe bunuri dintr-o locuință din aceași comună.

Argeșeanul a fost reținut pentru 24 de ore și prezentat apoi Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

În ziua de 14 aprilie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Drăganu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, și au reținut un bărbat, de 68 de ani, din Cotmeana.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 16 ianuarie a.c., bărbatul ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o locuință din comuna Cotmeana.

Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 14 aprilie a.c., polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința celui în cauză.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.” se arată într-un comunicat de presă al IPJ Argeș.

Foto descriptiv

 


Citește, de asemenea, pe anchetaonline.ro :

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cotmeana | IPJ Argeș

Ultimele articole