(VIDEO) Incendiu puternic la o casă din Argeș! Femeie transportată la spital

de | 15.04.2022 23:11 | Știri, Județean, Rural

În această seară la numărul unic de urgență 112 a fost făcută o sesizare de un incendiu izbucnit la o casă din comuna Pietroșani, satul Retevoiești.

Pompierii argeșeni s-au deplasat de urgență și au acționat cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de SVSU Domnești care se afla la fața locului cu o autospecială de stins incendii.

 

Sursa foto/video: ISU Argeș

 

Din primele informații primite aflăm că o femeie a suferit un atac de panică și va fi transportată la spital.

Incendiul care prezenta posibilitatea de propagare la vecinătăți a fost oprit din dezvoltarea de către pompierii aflați la intervenție, informează reprezentanții ISU Argeș.

Se pare că flăcările s-au manifestat la nivelul podului, acolo unde se afla un fânar în care erau depozitate câteva tone de fân.

 

 

 

Casa era locuită de un bărbat, dar acesta nu se aflaacolo la momentul izbucnirii incendiului.

Femeia care a suferit atacul de panică este o vecină. Femeia are 51 de ani.

Apelul la 112 a fost făcut de către vecini. Aceștia au văzut flăcările și au cerut ajutor.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este efectul termic al curentului electric produs la nivelul unui conductor electric defect, neizolat corespunzătoar sau cu izolația deteriorată., anunță ISU Argeș.


Citește, de asemenea, pe anchetaonline.ro :

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU | ISU Argeș | SMURD

Ultimele articole