Percheziții în Argeș! Acuzații grave la adresa unei bătrâne de 70 de ani și a unei funcționare

de | 31.05.2024 13:29 | Județean, Eveniment, Importante

În cadrul acțiunii JUPITER, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratului General al Poliției Române, polițiștii argeșeni au efectuat 3 percheziții domiciliare în Argeș, la persoane cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals.

O femeie de 70 de ani este acuzată că, în perioada 2018-2022, având complice o persoană care este funcționar în cadrul unei instituții publice din județul Argeș, ar fi obținut mai multe documente care atestau, în fals, dreptul la reconstituirea proprietății, pentru mai multe terenuri agricole.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că funcţionara vizată de anchetă este o angajată a Primăriei comunei Stolnici.

Potrivit IPJ Argeș, în cursul anului 2021, bătrâna ar fi mers cu documentele falsificate la un birou notarial, în vederea dezbaterii succesiunii și a emiterii certificatului de moștenitor.

În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate mai multe înscrisuri cu valoare probatorie, iar două persoane au fost duse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, pentru audieri.

Foto descriptiv: gandul.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bărbat bătut pe o stradă din Pitești, sub ochii trecătorilor! Agresorul a fost reținut

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Jupiter | Stolnici

Ultimele articole