anchetaonline.ro

PITEȘTI: Proxeneți trimiși în judecată! Obligau femei să se prostitueze

de | 06.07.2022 13:31 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au finalizat cercetările în dosarul penal privind săvârșirea infracțiunii de proxenetism, în care sunt cercetați 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 39 de ani.

Potrivit cercetărilor, cei patru au obligat mai multe femei să practice prostituția în municipiul Pitești.

Amintim că pe 14 iunie, oamenii legii au efectuat cinci perchziții la locuințele acestora, iar polițiștii au ridicat două telefoane mobile, suma de aproximativ 1.000 de lei, dar și „alte mijloace de probă”, așa cum anunța IPJ Argeș.

În urma perchezițiilor, cei patru bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Acum, dosarul în care sunt cercetați bărbații a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Alertă! Rechin pe o plajă din Turcia! A fost alungat cu un mop

Foto Pressalert

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: