Percheziții într-un dosar penal de înșelăciune!

de | 15.06.2022 22:46 | Știri, Eveniment, Național

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Galați au efectuat, astăzi, în data de 15 iunie, 10 percheziții domiciliare în vederea administrării probatoriului într-o cauză în care se efectuează cercetări pentru înșelăciune, fals intelectual și uz de fals. Nouă dintre acestea au avut loc în municipiul Galați și una în comuna Independența.

Video

Oficialii au fost puse în executare 3 mandate de aducere.

După efectuarea perchezițiilor în 3 spitale, mai multe cabinete medicale și domicilii ale unor persoane, polițiștii au descoperit și ridicat documente și înscrisuri care au legătură cu cauza.

Din cercetări, a reieșit faptul că trei bărbați ar fi solicitat și obținut certificate de concediu medical a căror decontare a fost solicitată și realizată, prejudiciul estimat fiind în valoare de aproximativ 200.000 de lei. Evenimentul ar fi avut loc în perioada septembrie 2020 – septembrie 2021.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați a dispus, în baza probelor administrate, măsura preventivă a controlului judiciar față de către cele trei persoane.

Foto descroptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Fără numere de înmatriculare după furtuna de marți!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole