Fără numere de înmatriculare după furtuna de marți!

de | 15.06.2022 22:18 | Știri, Eveniment, Național

Zeci de șoferi din capitală au rămas fără numere de înmatriculare după inundațiile de marți. Câțiva, însă, au reușit să le recupereze. Din păcate, cei mai mulți trebuie să își ia altele, altfel riscă amenzi de aproape trei mii de lei.

În mai multe postări de pe rețelele de socializare, șoferii încearcă să își recupereze numerele de înmatriculare.

Este necesar ca proprietarul vehiculului să se adreseze serviciului public comunitar „Regim permise de conducere” care efectuează înmatricularea pentru solicitarea unui nou set de plăcuțe. Solicitarea se face în baza actului de identitate și a unei declarații de pierdere, cu achitarea contravalorii plăcuței. Termenul de poate varia. În una, două zile lucrătoare sau chiar în aceeași zi se eliberează noile plăcuțe.”, spune Alexandru Apetrei, DRPCIV.

În această stație de autobuz au fost lăsate la vedere unu, două, trei, patru numere de înmatriculare de către cei care le-au găsit în zonă pentru a-i ajuta pe șoferii care le-au pierdut să le găsească mai ușor.” anunță Teodora Chiuș, jurnalist Digi24.

Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

IKEA își închide fabricile din Rusia!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: