anchetaonline.ro

Percheziții la Primăria Sectorului 3 din Capitală

de | 01.02.2023 13:58 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Percheziții la Primăria Sectorului 3 din Capitală

Procurorii DNA au desfășurat, în cursul zilei de miercuri, percheziții la Primăria Sectorului 3 din Capitală, condusă de Robert Negoiță.

Potrivit unui comunicat transmis de Direcția Națională Anticorupție se fac verificări într-o cauză penală privind de corupție comise în perioada 2015-2021, în legătură cu emiterea unor acte administrative de către autoritățile administrativ – teritoriale.

Perchezițiile domiciliare au loc la 17 adrese din Ilfov și București, atât la domiciliile unor persoane fizice, cât și la sediile unor firme și sediul unei instituții publice.

În cursul zilei de 01 februarie 2023, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții domiciliare în 17 locații, situate pe raza municipiului București și a județului Ilfov, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, se arată în comunicatul transmis de DNA.

Foto Digi 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Dosar penal în cazul poluării pe Râul Argeș! Patronul unui service auto a deversat 300 de litri de deșeuri petroliere

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: