Pericol la volan! Șoferul unei firme de transport- prins băut și fără asigurare RCA

de | 21.07.2022 15:40 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Pericol pe străzile din Mioveni, miercuri, 20 iulie, atunci când un bărbat de 52 de ani, din Pitești, a fost prins băut la volan.

Șoferul, angajat al unei firme de transport, se afla la volanul unui ansamblu auto, format din autoutilitară și semiremorcă, în timp ce efectua transport de mărfuri, fără a avea licență de transport valabilă.

Mai mult, în urma cercetărilor, s-a stabilit că semiremorca nu avea poliță de asigurare de răspundere civilă auto valabilă. De asemenea, omul a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultând că se afla sub influența băuturilor alcoolice, reieșind, însă, o valoare mai mică decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au aplicat două sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 10.305 lei. De asemenea, permisul de conducere al șoferului a fost reținut, urmând să fie aplicată măsura de suspendare a dreptului de circulație pentru 90 de zile. Totodată au fost aplicate măsurile complementare de reținere a certificatelor de înmatriculare și a plăcuțelor de înmatriculare ale celor două vehicule.

Foto descriptiv Adevărul

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Hoți la 20 de ani! Tineri din Ștefănești- reținuți

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: RCA

Ultimele articole