Hoți la 20 de ani! Tineri din Ștefănești- reținuți

de | 21.07.2022 14:55 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Ștefănești

La vârsta de doar 20 de ani, doi tineri din Ștefănești au ajuns să fie reținuți de oamenii legii, fiind bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Potrivit cercetărilor polițiștilor de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Ștefănești, în perioada decembrie 2021 – 13.07.2022, cei doi ar fi pătruns, în mai multe rânduri, într-o locuință din Ștefănești, iar de acolo au furat mai multe obiecte electrice și electronice.

Miercuri, 20 iulie, oamenii legii au efectuat o percheziție la domiciliul unuia dintre tineri, fiind identificate lucrurile furate.

Prin urmare, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, iar astăzi vor fi prezentați Parchetului de pe lângă judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

PITEȘTI: Tânără de 23 de ani- agresată sexual în plină stradă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: