În perioada 21 – 23 august. Proiectul de lege privind CODUL SILVIC – în dezbatere publică

de | 16.08.2023 19:11 | Știri, Lifestyle, Național

Ministerul Mediului anunță că organizează, în perioada 21-23 august, sesiuni de dezbatere publică având ca obiect proiectul de Lege privind Codul Silvic. Termenul limită pentru înscrierea la dezbateri este 18 august, ora 12:00.

MMAP anunță că sesiunile vor avea loc în sistem hibrid (videoconferință și prezență fizică în sediul MMAP din B-dul Libertății nr. 12, Sector 5, București) și pot participa:

  • asociații profesionale din administrația silvică și din industria lemnului;
  • societatea civilă;
  • entități ale statului, autorități centrale și locale;
  • Alte entități interesate.

”Persoanele interesate să participe fizic la dezbatere (în limita locurilor disponibile în sală) se pot înscrie la adresa de e-mail  gabriel.oltean@mmediu.ro, până cel târziu în data de 18.08.2023, ora 12:00 (se pot înscrie maximum două persoane care să reprezinte interesele organizației/comunității respective). Toți cei care doresc să participe activ la dezbaterea publică (exprimare puncte de vedere, întrebări) se pot înscrie, ca participanți, la adresa de email gabriel.oltean@mmediu.ro”, transmite Ministerul Mediului în informarea publicată pe pagina de Facebook.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Ministerul Mediului România.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ionuț Moșteanu: ”Riscă să fie desființat inclusiv Muzeul Național Brătianu din Ștefănești”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Mediului

Ultimele articole