Perioada de depunere a propunerilor de proiecte de producție de energie din surse regenerabile, modificată

de | 12.11.2023 11:43 | Național, Economic

În urma solicitărilor primite din partea unor potențiali beneficiari pentru modificarea perioadei de depunere a propunerilor de proiecte de producție de energie din surse regenerabile în cadrul procedurii de ofertare concurențială, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) a decis să dea curs solicitărilor. Astfel, deschiderea procedurii de ofertare concurențial a fost stabilită pentru 20 noiembrie. Anunțul MADR a fost făcut încă de la începutul săptămânii în curs.

Motivul invocat a fost că perioada cuprinsă de la data afisării pe site a Ghidului și data deschiderii sesiunii este insuficientă pentru pregatirea acestor proiecte. Totodată, a fost solicitată și acordarea unui interval mai mare de 15 zile pentru depunerea acestor proiecte. 

Pentru a da curs solicitărilor primite, MADR a propus modificarea perioadei de depunere a propunerilor de proiecte de producție de energie din surse regenerabile în cadrul procedurii de ofertare concurențială, astfel:

  • Dată şi oră deschidere procedură de ofertare concurențială: 20.11.2023 ora 8:00;
  • Dată şi oră închidere procedură de ofertare concurențială: 15.12.2023, ora 23:59.

Foto descriptiv. Sursă foto: ceccarbusinessmagazine.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Emisiune numismatică cu tema 100 de ani de la nașterea Monicăi Lovinescu

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: