Cu permisul anulat, a fugit de polițiști! Piteștean trimis în judecată

de | 19.04.2023 16:32 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Cu permisul anulat, a fugit de polițiști! Piteștean trimis în judecată

Un piteștean, în vârstă de 29 de ani, a fost trimis în judecată, după ce în luna martie a fugit de polițiștii rutieri.

Bărbatul a fost oprit de polițiștii de ordine publică din cadrul Secţiei 2 Poliţie Pitești, în timp ce se deplasa pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. Însă, tânărul nu s-a conformat, nerespectând semnalul oamenilor legii. El și-a continuat drumul nestingherit.

În cele din urmă, autoturismul a fost oprit cu sprijinul polițiștilor de ordine publică din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, iar în urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul avea permisul de conducere anulat.

În urma faptei sale, el a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Acum, dosarul în care este cercetat privind infracțiunea de conducere fără drept, a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Foto descriptiv Monitorul de Cluj

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Scandal într-un autobuz din Pitești! Un bărbat a fost agresat de doi soți și copiii acestora! Un tânăr a coborât din mașină pentru a interveni!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole