Scandal într-un autobuz din Pitești! Un bărbat a fost agresat de doi soți și copiii acestora! Un tânăr a coborât din mașină pentru a interveni!

de | 19.04.2023 15:44 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au fost sesizați, în seara zilei de ieri, marți, 18 aprilie, cu privire la o stare conflictuală în zona unei stații pentru mijloacele de transport în comun din oraș.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde i-a identificat pe doi soți, ambii în vârstă de 47 de ani, ce erau alături de copiii lor, în vârstă de 15 și 13 ani, toți din comuna Crângurile, județul Dâmbovița.

Aceștia erau în miezul unui conflict cu tânăr în vârstă de 29 de ani, care a coborât dintr-o mașină.

El a povestit că a intervenit după ce familia respectivă a agresat un bărbat în autobuz.

Toate persoanele implicate au fost conduse la sediul poliției, acolo unde s-a prezentat și bărbatul agresat în autobuz.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri sau alte violențe, conform art. 371 și 193 alin.1 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

De asemenea, după administrarea probatoriului, în noaptea de 18 spre 19 aprilie, bărbatul de 47 de ani și minorul de 15 ani, ambii din comuna Crângurile, județul Dâmbovița, au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 19 aprilie, să fie prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetonline.ro

ACUM! Pieton spulberat de o mașină în centrul Piteștiului!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole