Peste 50 de persoane au fost salvate de pe munte sâmbătă

de | 11.02.2024 13:46 | Național, Eveniment

Mare grijă pe traseele montane! Peste 50 de turiști au fost salvați de pe munte, în ultimele 24 de ore. Aproape jumătate au ajuns la spital.

În intervalul menționat mai sus, la Dispeceratul Naţional s-au primit 58 de apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Salvamont.

Potrivit sursei citate, cele mai multe apeluri ( șase) au fost primite de către Salvamont Municipiul Braşov, Salvamont Prahova,  Salvamont Caraș Severin – Muntele Mic și salvamont Alba.

Câte patru apeluri au venit pentru Salvamont Sinaia și Lupeni, Alba, iar câte trei apeluri pentru Salvamont Voineasa, Gorj și Harghita.

Salvamont Argeș, Predeal, Borșa, Caraș Severin și Mureș au primit câte două apeluri, iar Salvamont Brezoi, Caraș Severin-Herculane, Cluj, Maramureș, Mehedinți, Sibiu câte un apel.

Zeci de persoane salvate de pe munte, în ultimele 24 de ore!

În cazul acestor intervenții au fost salvate 53 de persoane. Dintre acestea 21 au fost predate Serviciului de Ambulanță sau SMURD pentru transport la spital.

De asemenea, în intervalul menționat mai sus, salvamontiștii au primit și 45 de apeluri prin care li se solicitau sfaturi și informații despre diferite trasee turistice din zona montană și despre domeniile schiabile.

Foto. Facebook Salvamont România

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Șoferițe vitezomane-trase pe dreapta de polițiștii argeșeni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Salvamont România

Ultimele articole