anchetaonline.ro

Peste 600 de locuri disponibile. Au început înscrierile pentru concursul de rezidențiat

de | 31.03.2023 13:58 | Știri, Lifestyle, Național

Vești importante: au început înscrierile pentru sesiunea extraordinară a concursului de rezidențiat. Dosarele pot fi depuse până pe 12 aprilie 2023. Concursul va avea loc în data de 14 mai. La concurs sunt scoase peste 600 de locuri.

Concursul va avea loc în data de 14 mai și va fi organizat în centrul universitar București, pentru locurile și posturile rămase neocupate la domeniul Medicină, în sesiunea 20 noiembrie 2022. Concursul va avea o durată de patru ore, în care trebuie rezolvate teste de tip grilă cu 200 de întrebări. Alegerea unui loc sau post va fi condiționată de obținerea unui punctaj minim de promovare de 60% din punctajul maxim obținut.

Concursul se desfășoară sub formă de test-grilă cu 200 de întrebări pe o durată de 4 ore. (2) Alegerea unui loc sau post este condiționată de obținerea unui punctaj minim de promovare de 60% din punctajul maxim realizat la nivel național pentru cele 200 de întrebări pentru domeniul de concurs, respectiv Medicina.

Metodologia de concurs și Lista locurilor și posturilor disponibile sunt publicate pe pagina web: rezidentiat.ms.ro.

Foto descriptiv. Sursă foto: Aktual24.ro.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Concursuri naționale. Iată calendarul etapelor județene

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: