Peste 75% din populația estimată a municipiului Pitești a completat chestionarul de recensământ

de | 01.07.2022 15:15 | Știri, Administrație, Județean, Pitești

  • Peste 75% din populația estimată a municipiului Pitești a participat la recensământ.

 

Primăria Municipiului Pitești informează că recensământul populației și locuințelor continuă, până în data de 17 iulie 2022, cu cea de-a doua etapă: recenzarea în teren, care se realizează prin interviuri față în față, cu deplasarea recenzorilor la adresele de reședință ale cetățenilor care nu s-au autorecenzat online sau care nu au finalizat corect și complet formularele de recensământ, în perioada 14 martie – 27 mai 2022.

Cetățenii municipiului Pitești și-au arătat deschiderea de a participa la recensământul populației și locuințelor, astfel că, în prezent, peste 75% din populația estimată a municipiului Pitești a completat chestionarul de recensământ.”

Trebuie menționat faptul că participarea la recensământ este obligatorie!

Persoanele care încă nu au fost recenzate sunt rugate să acorde tot sprijinul recenzorilor din teren în activitatea de recenzare, în perioada rămasă.

Vă încurajăm să oferiți date corecte și complete recenzorilor care vă vizitează și vă mulțumim pentru sprijinul acordat

 

Apreciem efortul depus până la această dată de recenzorii din teren și solicităm să depună în continuare, într-un ritm accelerat, toate diligențele pentru îndeplinirea obligațiilor la care s-au angajat prin semnarea contractului pentru prestarea serviciilor de recenzare” au transmis reprezentanții Primăriei Pitești.

Mai multe informații privind desfășurarea Recensământului Populației și Locuințelor 2021 le puteți afla de pe site-ul www.recensamantromania.ro.

 

autorecenzare Pitești

 

Reamintim faptul că un număr de 133 de recenzori sunt în teren în municipiul Pitești. Aceștia sunt identificați în baza legitimației emise de Comisia Centrală pentru Recensământul Populației și Locuințelor prin unitatea administrativ-teritorială, conform modelului publicat ca anexă la HG nr.1071/2020 pentru stabilirea bugetului şi a categoriilor de cheltuieli necesare efectuării recensământului populaţiei şi locuinţelor din România în anul 2021.

Recenzorul:

– are o legitimație care conține datele de identificare, precum și unitatea administrativ-teritorială de care aparține;
– are o tabletă cu ajutorul căreia va înregistra în chestionarul online datele tale;
– îți explică întrebările și completează chestionarul de recensământ cu informațiile oferite de tine;
– poate depăși intrarea proprietății tale doar cu permisiunea ta.

Reamintim că toți cetățenii au obligația, prin lege, de a completa chestionarul de recensământ”, a precizat Primăria Municipiului Pitești.

 

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole