anchetaonline.ro

Vrei o gustare perfectă? Alege cârnații Măcelariei Făgăraș!!

de | 01.07.2022 15:40 | Anunțuri, Județean, Lifestyle

  • Vrei o gustare perfectă? Alege cârnații Măcelariei Făgăraș!!

Fie că vorbim de carnați de casă, cârnați de porc afumați groși sau subțiri, carnați Făgăraș cu boabe de muștar, cârnați rustici sau picanți preferații bărbaților, la bardă sau măcelărești, cârnați de oaie, virșli sau cei din vânat(cerb, mistreț, mistreț-cerb) pentru cei cu gusturi culinare mai deosebite, aceste mezeluri sunt perfecte pentru mesele în familie sau cu prietenii.

Pentru mic dejun, prânz sau cină, la grătar sau la tigaie, cârnații Măcelariei Făgăraș sunt cea mai bună variantă pentru papilele tale gustative !!

 

Macelaria Făgăraș logo

 

Ne găsiți în următoarele locații:

Curtea de Argeș

– Noua locație,la intrarea în Piata Centrală,str.Traian (în apropiere de amanet),

-Zona Ivancea,vis -a-vis de ,,Puișor,,str.Albesti

Tel.comenzi 0748111140

Pitesti

-În Piața Nouă Găvana 2,3

Mioveni

– Bulevardul Dacia,lângă Carrefour Market

Tel.comenzi 0 748 334 925

 

Macelaria Făgăraș

Măcelăria Făgăraș s-a impus pe piața din Argeș, având o ascensiune puternică în domeniul produselor naturale din carne, magazinele care funcționează sub această siglă fiind soluția ideală pentru toți cei ce își doresc o alimentație sănătoasă și naturală.

 

  • Măcelăria Făgăraș vă îmbie cu produse proaspete, macerate sau afumate din carne de porc, oaie sau mânzat, cu specialități ca odinioară: parizer, salam de vară, mușchi țigănesc, mușchi haiducesc, ruladă tradițională, precum și cu noua gamă de produse din vânat – salam de cerb, salam de mistreț, cârnați de mistrț, cârnați de cerb sau mușchi crud uscat de căprioară și mistreț.

 

Toate preparatele pe care le găsiți la Măcelăria Făgăraș conțin 100% carne produsă in România, nu sunt folosiți, sub nicio formă, aditivi, coloranți, enzime sau conservanți. Afumarea se face cu lemn de esență tare (prun, cireș, fag) iar condimentele sunt naturale.Descoperă delicioasele produse accesând pagina Măcelăriei Făgăraș.

 

cu mici Făgăraș

 

Pentru că este sezonul grătarelor să nu uităm de delicioșii mititei.

Măcelăria Făgăraș, așa cum v-a obișnuit, vă așteaptă cu mititei proaspeți,pufoși și savuroși!

De asemenea găsiți toată gama de  pentru grătar:

– cotlet de berbecuț

– pastramă

– cârnăciori

– ceafă de porc

– fleică de porc

 

cu mici si carne

 

 


Citiți, de asemenea, pe achetaonline.ro:

 

Citește articolele pe același subiecte: Carrefour | Găvana | Măcelaria Făgăraș
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: