anchetaonline.ro

DE AZI! Valoarea tichetelor de masă este de 30 de lei

de | 01.07.2022 11:35 | Știri, După locație, După subiect, Economic, Național

Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede creșterea valorii tichetelor de masă. Astfel, începând de vineri, 1 iulie, tichetele acordate angajaților de către companiile din România vor fi majorate până la 30 de lei, de la 20 lei.

Potrivit legii, valoarea unui tichet de masă nu poate să fie mai mare de suma de 30 de lei. Însă, sindicatele pot acorda din fonduri proprii, periodic, tichete cadou oamenilor.

Până acum, valoarea unui tichet de masă a fost de 20,17 lei, iar lunar, valoarea totală a acestora ajungea la suma de 443,74 de lei.

De asemenea, proiectul de lege mai prevede ca voucherele de vacanță să poată fi folosite de către angajați pentru taberelor copiilor.

Însă, luna iulie vine si cu scumpiri. În această categorie intră scumpirea biletelor de tren, care, începând de astăzi costă mai mult cu 20 %. Măsura este aplicată atât operatorilor CFR, cât și la cei privați.

 

Foto Spy News

Citiți, de asemenea, pe achetaonline.ro:

Din iulie: Se scumpesc biletele de tren

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Klaus Iohannis