anchetaonline.ro

Zilele Orașului Mioveni – Sfârșit de săptămână cu stare de bine și distracție !

de | 01.07.2022 11:45 | Știri, Administrație, Județean, Lifestyle, Mioveni

  • Zilele orașului Mioveni!

 

Sfârșitul de săptămână va aduce la Mioveni o binevenită stare de bine, emoție, distracție cât cuprinde, artiști de calibru, experiențe gastronomice unice și arome orientale. Toate în cadrul manifestărilor organizate de Centrul Cultural și administrația locală cu ocazia sărbătorii Zilelor Orașului Mioveni.

Între 1 și 3 iulie, Istanbul Street Food Festival va aduce, în premieră la Mioveni, o parte din senzațiile culinare orientale, preparate de maeștri bucătari turci. De vineri până duminică, veți trăi o experiență a gusturilor și aromelor orientale de neuitat, un spectacol gastronomic pe măsură.

Sâmbătă și duminică pregătiți-vă pentru întâlnirea cu Matteo și Feli Donose, dar și pentru o experiență unică, ce vă va uimi prin splendoarea poveștilor cântate într-un mod autentic de Lupii lui Calancea cu Surorile Osoianu.

 

Mioveni

 

Nu ratați niciuna dintre manifestările pregătite pentru sărbătoarea orașului și bucurați-vă din plin de toate activitățile după cum urmează:

1-3 iulie – Istanbul Street Food Festival

2 iulie, Centrul Civic Mioveni – Ziua Majoratului

– ✅ Spectacol muzical-artistic susținut de elevii Centrului Cultural Mioveni și Clubul Copiilor Mioveni,

– ✅ Concert – Matteo și Feli;

3 iulie, Centrul Civic Mioveni

– ✅ Spectacol muzical-artistic susținut de elevii Centrului Cultural Mioveni și Clubul Copiilor Mioveni,

– ✅ Spectacol – Lupii lui Calancea și Surorile Osoianu.

 

Mioveni

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: