Accident grav! Doi tineri de 18 ani au murit

de | 01.07.2022 12:55 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

O fată și un băiat au murit, în această dimineață, într-un accident grav, care a avut loc în județul Dolj, localitatea Dudoviceşti.

Șoferul, un tânăr de 18 ani, ar fi mers cu viteză, potrivit primelor cercetări, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar mașina s-a răsturnat.

Fata, în vârstă de 18 ani, era pasageră în autoturismul morții.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că, un tânăr de 18 ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 6 B, în afara localității Dudovicești, din direcția Craiova către Melinești, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat”, transmit reprezentanții Poliției.

Din nefericire, ambii tineri au murit.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Sunt desfășurate, în continuare, cercetări pentru a stabili cu exactitate în ce condiții a avut loc tragedia.

În urma accidentului, oamenii din localitate sunt șocați, foarte mulți internauți comentând pe Facebook cu privire la eveniment. Mai mult, o femeie a scris la una dintre postările de pe Facebook, că tânărul de 18 ani ar fi fost văzut de ea, în trafic, chiar seara trecută, în timp ce mergea cu viteză.

postare fb accident dolj - Accident grav! Doi tineri de 18 ani au murit

Foto Antena 3

L-am întâlnit aseară pe acest individ în trafic, era de Doamne fereşte. S-a oprit în faţa mea brusc, l-am claxonat de câteva ori până să aibă o reacţie şi a plecat cu viteză foarte mare printre blocuri. Încă o dată, prostia ucide!”, susține femeia.

Foto gds.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cum s-a produs teribilul accident de pe DN7, acolo unde o femeie a murit

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Craiova | Dolj