Peste 800 de permise de conducere reţinute în 24 de ore

de | 06.02.2024 12:32 | Național, Eveniment

Poliția Română transmite că, în ultimele 24 de ore, oamenii legii au primit peste 2400 de solicitări din partea cetăţenilor și au reținut 827 de permise de conducere.

La data de 5 februarie a.c., polițiștii au acționat, la nivel național, pentru a preveni faptele antisociale, organizând 476 de acțiuni și au intervenit la 2.453 de evenimente, dintre care 2.047 au fost sesizate de cetățeni prin 112.”, transmite Poliția Română

Totodată, în ultimele 24 de ore, polițiștii au depistat și 23 de persoane urmărite național sau internațional, față de care au fost dispuse măsurile legale, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 72 de măsuri preventive.

Potrivit sursei citate, pentru alte nereguli constatate, polițiștii au aplicat 8.536 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.200.413 lei.

În intervalul menționat mai sus, poliţiştii rutieri din întreaga ţară au acționat și pentru creșterea siguranței în trafic. Astfel, în urma acțiunilor, oamenii legii au constatat 103 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

Ca urmare, polițiștii au reținut 827 de permise de conducere, dintre care 250 pentru viteză, 54 pentru alcool și 7 pentru droguri. În plus, au fost retrase 376 de certificate de înmatriculare pentru alte încălcări ale legislaţiei rutiere.

Siguranța cetățenilor este o prioritate! În acest sens, structurile Ministerului Afacerilor Interne acționează permanent pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniștea comunității, fiind pregătite să intervină atunci când situația o impune.”, transmit reprezentanții Poliției Române

Foto Replica Online

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Creștere semnificativă a incendiilor de vegetație uscată. Avertismentul pompierilor argeșeni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IGPR