COSTEȘTI. Informații noi transmise de primarul Ion Baicea

de | 06.02.2024 12:55 | Costești, Administrație

Primarul orașului Costești, ing. Ion Baicea a transmis în mediul online un mesaj referitor la stadiul Contractului de lucrări CL9, Extinderea și reabilitarea Sistemelor de alimentare cu apă și canalizare în Orașul Costești (nr. 222/14.09.2023).

Aflăm că a fost emis Ordinul de începere a lucrărilor cu data de 12.12.2023 și se vor executa următoarele lucrări, conform proiectului:
a) Canalizare pe 69 de străzi, însumând 40.32 km în Orașul Costești-Cartierul Zorile, Cartierul Telești, Satul Podul Broșteni, Satul Broșteni si Satul Lăceni;
b) Extindere conducte de aducțiune apă potabilă – 3.5 km;
c) Reabilitare rețea distribuție apă potabilă – 1,8 km;
d) Extindere rețea distribuție apă potabilă – 3,4 km;
e) 19 Stații de Pompare apă uzată;
f) Două stații noi de apă potabilă;
g) Modernizarea Stației de pompare apă existentă.
Primarul Ion Baicea anunță totodată faptul că după data de 1 martie.2024 reprezentanții Primăriei Orașului Costești și Apă canal, vor preda amplasamentul fiecărei străzi constructorului, pentru a începe lucrările de execuție.
De precizat că valoarea proiectului este de 14.485.916 euro, sumă din fonduri europene.
Ion Baicea mai informează faptul că organizarea de șantier este deja în amenajare în Curtea Școlii din Cartierul Zorile, acolo unde au fost aduse materialele necesare lucrărilor, după cum puteți vedea în imaginile de mai jos.
la Costești
la Costești
la Costești
la Costești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Costeşti

Ultimele articole