Petre Daea, ministrul Agriculturii, vine sâmbătă în Argeș

de | 21.02.2023 08:42 | Știri, După locație, După subiect, Economic, Județean, Național, Pitești, Politic

Sâmbătă, 25 februarie, vine în județul Argeș ministrul Agriculturii, Petre Daea. Ministrul va susține la Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Pomicultură Pitești – Mărăcineni o conferință despre oportunitățile de finanțare prin Planul Național Strategic 2023 – 2027.

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Rețeaua Națională de Dezvoltare Rurală, în parteneriat cu Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Pomicultură Pitești – Mărăcineni organizează sâmbătă, cu începere de la ora 09:30, conferința ”Planul Național Strategic 2023 – 2027”. Conferința este organizată în cadrul campaniei ”Caravana Cunoașterii” și are ca scop diseminarea informațiilor privind oportunitățile de finanțare prin Planul Național Strategic 2023 – 2027 și a informațiilor specifice legate de accesarea fondurilor europene. Evenimentul este adresat fermierilor, reprezentanților autorităților naționale, regionale, organizațiilor societății civile și partenerilor economici, sociali și de mediu.

Foto

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Veste uriașă! Vouchere sociale de 1.500 de lei pentru studenți

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Agriculturii

Ultimele articole