În Piața Milea din Pitești. Patinoarul ecologic rămâne deschis până la 1 martie 2024!

de | 08.01.2024 15:31 | Pitești, Administrație

Administrația locală vine cu o veste bună pentru cetățeni: patinoarul ecologic instalat în Piața ”Vasile Milea” de către Primăria Municipiului Pitești, prin intermediul Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului, va rămâne deschis pe tot parcursul sezonului rece, până la 1 martie 2024. Suprafața patinoarului măsoară peste 700 mp și beneficiază de o garanție de 12 ani, putând fi folosită pe tot parcursul anului. În luna martie a anului curent, aceasta va fi împărțită în două patinoare de 300 mp și 400 mp, care vor fi instalate în parcurile din municipiul Pitești.

15 lei/oră pentru intrare și patine

Patinoarul ecologic sintetic nu consumă energie electrică, apă sau combustibil, este prietenos cu mediul, iar întreținerea sa este ușoară, având o montare și demontare rapidă. Pentru începători, sunt disponibile figurine ajutătoare pentru a facilita învățarea patinajului. Programul de funcționare al patinoarului este între orele 10:00 și 22:00 (ultima intrare până la ora 21:00), cu o pauză de întreținere a suprafeței între orele 15:00 și 16:00. Tariful de intrare este de 5 lei/oră, iar tariful de închiriere a patinelor este de 10 lei/oră (tarife aprobate prin HCL 256/2008). Administrația locală reamintește că accesul pe patinoar se realizează doar cu patinele speciale oferite spre închiriere de către Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ocupația de astrolog este? Profesia de numerolog a fost reglementată din 2023

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole