anchetaonline.ro

Pieton mort după ce a fost lovit de o autoutilitară condusă de un șofer de 21 de ani!

de | 16.11.2022 09:27 | Știri, Eveniment, Național

Accident cu final tragic în această dimineață, pe DN 11, în județul Covasna, acolo unde un bărbat de 67 de ani s-a stins din viață după ce a fost lovit de o autoutilitară condusă de un tânăr de 21 de ani, conform romania24.

La data de 16.11.2022, în jurul orei 06:30 polițiștii din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au fost sesizați prin apel 112, despre faptul că pe DN11 a avut loc un accident de circulație soldat cu o victimă, potrivit ISU Covasna.

Astfel, conform sursei citate, victima de 67 de ani se angajase în traversarea străzii în momentul producerii impactului. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru pieton.

Șoferul a fost testat atât alcoolscopic, cât și pentru depistarea prezenței de substanțe psihoactive în organism, ambele rezultate fiind negative.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Astăzi se oprește curentul în Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: