Pisică aruncată într-un foc de tabără, într-o parcare din Pitești!

de | 01.11.2023 15:36 | Știri, Eveniment

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal, aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, în care se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „rănirea animalelor, cu intenție, fără drept”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 25 alin 2 lit. d din Legea 205/2004 R privind protecția animalelor.

Din cercetări reiese că un bărbat de 36 de ani, din Pitești, a aruncat o pisică în focul de tabără la care participa, în timp ce se afla într-o parcare din municipiul Pitești.

Din fericire, pisica a reușit să iasă din flăcări.

Proprietarul ei a transportat-o la un cabinet veterinar, pentru a i se acorda îngrijiri medicale, întrucât prezenta arsuri.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

 

Foto descriptiv – Arhivă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole