Un piteștean de 24 de ani a șantajat un minor pentru a obține 5000 de lei

de | 10.10.2023 15:53 | Județean, Eveniment

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de șantaj.

Vizat în acest dosar este un tânăr de 24 de ani din Pitești.

Potrivit cercetărilor efectuate de polițiști, în perioada 17-19 august, tânărul de 24 de ani, din Pitești, ar fi șantajat un minor, cu divulgarea unor imagini video compromițătoare, în scopul dobândirii, în mod injust, a sumei de 5.000 de lei.

Pentru administrarea probatoriului, pe 23 august, a fost organizată și desfășurată o acțiune de prindere în flagrant a bărbatului, ocazie cu care acesta a fost depistat, în municipiul Pitești, având asupra sa suma de 600 de lei (bani primiți, anterior, de la persoana vătămată).

De asemenea, polițiștii au efectuat și o percheziție domiciliară la locuința tânărului, iar după administrarea probatoriului, pe 23 august, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind cercetat sub măsura arestului preventiv.

Acum oamenii legii au finalizat cercetările, iar dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Piteștean de 24 de ani reținut după ce a fost prins în flagrant! Șantaja un minor!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești