Piteștean de 38 de ani trimis în judecată pentru că a agresat un vecin și un agent de securitate

de | 10.06.2024 15:47 | Județean, Eveniment

Cercetări finalizate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe în forma continuată (2 acte materiale) și loviri sau alte violențe.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în ziua de 16 mai, în jurul orei 20:30, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat de 38 de ani, din Pitești, ar fi agresat în mod repetat un vecin, în timp ce se afla pe scara blocului unde locuiesc.

Mai mult decât atât la aceeași dată, în jurul orei 21:30,bărbatul ar fi agresat o altă persoană, agent de securitate aflat în exercitarea atribuțiunilor de serviciu.

IPJ Argeș reamintește că în ziua de 20 mai, după administrarea probatoriului și parcurgerea etapelor procesuale, piteșteanul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată, mai transmit polițiștii argețeni.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(Video) Unii primari din Argeș au sărbătorit victoria cu artificii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole