PITEȘTI. Campanie de colectare GRATUITĂ a deșeurilor voluminoase și DEEE

de | 10.06.2024 15:57 | Pitești, Administrație

Luna aceasta, Primăria Municipiului Pitești, prin Salubritate 2000 S.A. organizează, a doua campanie de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase și DEEE, de anul acesta, pentru locuitorii municipiului Pitești.
Aceasta va avea loc începând de joi, 27 iunie, ora 14:00, până vineri, 28 iunie , ora 13:00.
deșeuri Pitești
Ce trebuie să știe piteștenii? Că pot depozita deșeurile voluminoase, precum și deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) în containerele special puse la dispoziție.
Acestea vor fi puse în următoarele puncte de colectare:
  • Găvana, Complex Albina, Bl. D12-B21;
  • Tudor Vladimirescu Bl. D4-P20;
  • Trivale, Complex II, P.T. 608;
  • Zona Nord (Nicolae Bălcescu) Bl. L2, Sc. D;
  • Popa Șapcă, bl. D26 (Prima Market);
  • Frații Golești, Bl. S6-S7.
Iată ce deșeuri se pot depozita în containerele puse la dispoziție: mobilier, canapele, saltele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete, covoare, preșuri, carpete, etajere, comode, mese de cafea, mese de toaletă, rafturi, echipamente electrice și electronice, televizoare, frigidere, aparate de radio, cuptoare cu microunde, aparate de cafea, aspiratoare, mașini de spălat, computere etc.
Important de menționat! Este strict interzisă depozitarea deșeurilor provenite din construcții și demolări, vegetale, periculoase, reziduale, reciclabile, componente auto (ex:parbrize, anvelope) etc.
Totodată abonații casnici pot opta pentru predarea deșeurilor voluminoase și DEEE, direct din fața porții, în baza unei solicitări. Solicitările de colectare se vor face la numărul de telefon 0248/636 535 până în data de 27 iunie, ora 14:00, urmând a fi ridicate în intervalul 01-05 iulie.
Informații suplimentare, despre această campanie se pot afla la numărul de dispecerat: 0248/636 535.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Ultimele articole