Piteștean de 16 ani – reținut după ce și-a bătut iubita

de | 10.05.2022 14:29 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Un piteștean de doar 16 ani a reușit ”performanța” ca la o vârstă fragedă să fie reținut pentru 24 de ore. Dacă alți adolescenți de vârsta lui de-abia acum descoperă lumea și tainele iubirii, băiatul a ajuns să fie cercetat într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Potrivit polițiștilor, tânărul și-a lovit concubina, în urma unor discuții în contradictoriu. Din cauza „problemelor în paradis” și a mâniei sale, băiatul s-a ales acum cu dosar penal și a fost reținut.

Urmează ca în cursul zilei de astăzi, tânărul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Un alt minor cercetat pentru furt calificat

Nu este singurul minor care s-a ales cu dosar penal în ultimele 24 de ore. Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au reținut un alt minor de 16 ani, tot din Pitești. Acesta este cercetat într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat. Potrivit cercetărilor, se pare că în perioada aprilie-mai 2022, minorul ar fi furat trei biciclete, o trotinetă și o pereche de încălțări sport din scările unor blocuri din Pitești.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie luată o măsură preventivă în cazul lui.

 

Foto descriptiv Stirile ProTv

Site-ul de autorecenzare a picat! Până când poate fi făcut recensământul online

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole