Piteștean de 19 ani- prins gonind cu 136 de km/h prin Mioveni

de | 04.03.2024 16:03 | Eveniment, Județean

Un tânăr de 19 ani din Pitești s-a ales cu o amendă usturătoare și a devenit pieton, după ce a fost depistat circulând cu o viteză amețitoare prin Mioveni.

Tânărul a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 136 de km/h, în cursul zilei de ieri, în timp ce se deplasa pe D.N. 73, pe raza localității Mioveni.

Pentru că a apăsat prea tare pedala de accelerație, tânărul a fost sancționat contravențional, iar permisul de conducere i-a fost suspendat pentru 120 de zile.

Ca urmare a abaterii, cel în cauză a fost sancționat contravențional, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile.”, transmite IPJ Argeș

Viteza-principala cauză a accidentelor grave din Argeș în 2023

Anul trecut, pe raza județului nostru au avut loc 112 accidente grave, iar 38 de persoane și-au pierdut viața.

Viteza excesivă și neadaptată la condițiile de drum și trafic rămâne principala cauză de producere a accidentelor rutiere grave în județul Argeș, relevă o analiză realizată pentru anul 2023 și prezentată astăzi de Inspectoratul de Poliție Județean Argeș. Pe fondul acestei cauze s-au produs 25 de evenimente rutiere.

Următoarele două cauze generatoare de accidente rutiere grave în județul Argeș sunt indisciplina pietonală (14 evenimente) și a bicicliștilor (11 evenimente).

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pompierii argeșeni sunt în alertă din cauza incendiilor de vegetație

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni | Pitești

Ultimele articole