Piteștean de 36 de ani – prins conducând prin oraș, fără permis și băut!

de | 17.12.2023 13:35 | Pitești, Eveniment

  • Reținut de polițiștI!

Polițiștii piteșteni au observat, în data de 15 decembrie, pe strada Frasinului din Pitești, un autoturism ce se deplasa haotic și au procedat la oprira acestuia.

Autoturismul era condus de un bărbat de 36 de ani, din Pitești, care emana halenă alcoolică.

Șoferul a fost testat cu apartul etilotest, rezultatul fiind peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că, cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit de asemenea și faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie. Mai mult decât atât, în urma efectuării controlului autoturismului, în portbagaj au fost gasite mai multe materiale pirotehnice din clase diferite, interzise publicului larg, aproximativ 850 de articole pirotehnice, precizează IPJ Argeș.

Toate acestea au fost ridicate și vor fi predate polițiștilor Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în vederea continuării cercetărilor.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și sub influența alcoolului, ulterior fiind prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, în fața instanței, care a dispus măsura arestului la domiciliu.

 

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Incendiu la o pensiune din Rucăr! 25 de persoane s-au evacuat!

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș