Ionuț Gheorghe, directorul general al CAS Argeș, candidează la Primăria Călinești

de | 17.12.2023 13:29 | Politic, Județean

În aceste momente, la Călinești, are loc Conferința pentru mediul de afaceri din Argeș – ”Afacerea ta în Călinești”.

Participă la eveniment ministra Justiției, Alina Gorghiu, prefectul județului Argeș, Radu Perianu, reprezentanți din partea IMM-urilor, ai mediului de afaceri și ai mediului public. Moderatorul evenimentului este Ionuț Gheorghe, directorul general al Casei Asigurări de Sănătate Argeș. Puteți urmări evenimentul aici.

UPDATE:

”E clar că a venit timpul pentru o viziune liberală în Călinești”

Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu

Iată că liberalul Gheorghe Ionuț, directorul general al CAS Argeș, a făcut primul pas către primăria Călinești, anunțându-și candidatura.

În Călinești există un om care poate schimba lucrurile. În bine!

Gheorghe Ionuț, directorul general al Casei de Asigurări de Sănătate Argeș, a făcut primul pas către primăria Călinești, anunțându-și candidatura. Are tot sprijinul meu și al PNL Argeș pentru proiectul său la Călinești.

Ionuț a fost în prima linie în soluționarea crizei din sistemul de sănătate. La Călinești se știe deja că este un om de ispravă și de încredere. Una dintre cele mai bune perioade ale Spitalului Călinești a fost atunci când a fost el director economic acolo.

E economist, un profesionist care pune umărul la treabă. Exact persoana de care călineștenii au nevoie, după decenii de neglijență a administrației locale.

Trebuie să mergem cu oameni care știu carte, oameni care au avut funcții publice și au demonstrat că pot face ceva pentru județ!

Până acum, nu a existat aici o mână întinsă către mediul de afaceri, un mesaj clar de a se apropia de Călinești, de a investi. Asta trebuie să se schimbe.

În Călinești, acționează puține firme. În a doua cea mai mare comună argeșeană și una dintre cele mai mari localități din județ sunt 0,89% din agenții economic din întreg Argeșul. Atât! E clar că a venit timpul pentru o viziune liberală în Călinești. Și asta trebuie să pornească de la primărie.

Pentru că baza economică va exista. PNL Argeș a lansat platforma Pitești Tech City. Peste 10 mii de locuri de muncă în domeniul tech, mai bine plătite decât la București (cu 10%). Acest proiect va schimba nu doar economia Piteștiului, ci și a Călineștiului!, a transmis Alina Gorghiu pe pagina de Facebook.

Foto descriptiv. Sursă foto: screenshot si Facebook Alina Gorghiu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu: ”Fenomenul fugarilor este o preocupare constantă”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL Argeș