Piteștean de 56 de ani reținut, după ce a bătut o femeie!

de | 23.12.2022 15:34 | Știri, Eveniment, Județean, Pitești

În cursul zilei de ieri, joi, 22 decembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal ce îl vizează pe un bărbat de 56 de ani, din Pitești, după ce a comis infracțiunile de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din cercetări efectuate de către organele de lege, s-a stabilit că bărbatul, în seara zilei de 20 decembrie, în jurul orei 18:00, ar fi bătut o femeie de 46 de ani, ca urmare a unui conflict dintre cei doi.

Piteșteanul a fost reținut, iar în cursul zilei de astăzi urmează ca acesta să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Foto descriptiv.

Foto Observatorul Prahovean

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Activități desfășurate de IPJ în minivacanța de Crăciun!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole