Piteștean reținut! A amenințat un bărbat și i-a distrus mașina

de | 07.03.2023 17:50 | După locație, După subiect, Eveniment, Pitești, Știri

Piteștean reținut! A amenințat un bărbat și i-a distrus mașina

Un piteștean, în vârstă de 46 de ani, a fost reținut de polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare și distrugere.

Potrivit oamenilor legii, în data de 3 martie, piteșteanul a avut un conflict cu un alt bărbat. Cearta dintre cei doi a degenerat, iar omul de 46 de ani l-a amenințat și a provocat distrugeri autoturismului bărbatului în cauză.

Astfel, agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 03 martie a.c., cel în cauză ar fi amenințat un alt bărbat și ar fi provocat distrugeri la autoturismul celui în cauză.
În ziua de 06 martie, după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 07 martie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești”, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

Foto descriptiv Dej24.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Urmărire ca în filme! Șofer din Pitești- imobilizat de polițiștii rutieri

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole